امروزه در عصر فناوری اطلاعات و کسب و کارهای آنلاین و با راه اندازی استارتاپ ها و ظهور شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام و تلگرام و... روش های کسب و درآمد اینترنتی دستخوش تحولات و پیشرفت های زیادی شده اند که شاهد التهاب بازرهای سنتی در این روز ها هستیم. در طی سالهای اخیر همه ی ما با تیلیغات زیاد و گاها اغراق آمیز در این زمینه مواچه شده ایم اما با توچه به هزینه های هنگفت این تیلیغات در ابتدای شروع کار و زمان بر بودن این مسیر اکثریت افراد از آن صرف نظر می کنند.

پیش از وارد شدن به این حوزه باید دانست که کسب و کارهای اینترنتی نیاز به زمان،صبر و انرژی زیادی دارند و بدون داشتن اطلاعات و آگاهی کافی در مورد روش های آن احتمال کمی برای موفقیت در این حوزه وجود دارد. اما چیزی که حائز اهمیت است، دغدغه سرمایه اولیه برای راه اندازی کسب و کار که همه افراد در ابتدا با آن مواجه هستند، در این حوزه کمتر است و گاها می توان با پایین ترین سرمایه اولیه به درآمد رسید.

تازیخچه کسب و کار اینترنتی:

اصطلاح کسب و کار اینترنتی اولین بار توسط موسسه تبلیغاتی IBM در مورد روش های کامپیوتری برای اوتوماتیک کردن ساز و کار های تجاری مورد استفاده قرار گرفت. در تاریخ 7 اوکتبر سال 1997میلادی شرکت مشاور IT مقاله ای در وال استریت ژورنال منتشر کرد و از این اصطلاح برای شرح چگونگی تغییرات مهم سیستم های شرکتی در عصر اطلاعات و داده ها استفاده کرد. در آن هنگام IBM این اصطلاح را طراحی دوباره فرایند های استراتژیک تجاری و پاسخگویی به معضلات یک بازرا جدید بر پایه دانش نوین توصیف کرد و تصمیم داشت خود را به عنوان متخصص در این حیطه معرفی کند، اما با امید اینکه دیگر شرکت ها نیز با این مفهوم درگیر شده و به شکل گیری حیطه ای جدید کمک شود، از این کار صرف نظر کرد.

از شروط مهم رسیدن به موفقیت در این زمینه بدست آوردن دانش و تخصص کافی در فضای مجازی است که تنها به یک وب سایت اطلاق نمی شود بلکه بهتر است در دیگر شبکه های اجتماعی و مجازی نیز فعالیت پر رنگی داشته باشید.این کار را میتوان با اقداماتی چون: راه اندازی پیج اینستاگرامی و کانال تلگرامی در کنار وب سایت و اپلیکیشن خود، جذب فالوور (دنبال کننده) در آنها، تولید محتوا و انتشار پست های مفید و کاربردی و...به صورت مداوم و روزانه انجام داد. البته باید این رنکته را درنظر داشت که برای راه اندازی کسب و کار های اینترنتی و درآمد زایی از آن لزوما نیاز به داشتن وب سایت نیست، اما وجود وب سایت در اعتماد یازی و کسب درآمد بالا بسیار حائز اهمیت است.

 

قبل از پرداختن به مزایای کسب و کار اینترنتی باید ابتدا محدوده کسب و کار را تعیین کنیم، به بیان دیگر تجارت الکترونیک یک نسخه خاص از بازار فروش است که هرگونه خرید و فروش کالا یا ارائه خدمات به شکل آنلاین در ان انجام میپذیرد که امروزه انواع آن را در شبکه های تلویزیونی و اجتماعی مشاهده میکنید، به طور مثال از انتقال پول، خرید بلیط قطار و هواپیما، ارز دیجیتال گرفته تا ارائه خدمات در حوزه های پزشکی، سلامت، آموزش و...

به طور کل در این روش فرایند های تجاری با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات دیجیتال بسیار ساده تر صورت میگیرد. مرز های بازار کسبو کار آنلاین درمقایسه با کسب و کار های سنتی بسیار وسیع تر هستند و در ان هیچ محدودیتی برای فروش قابل تصور نیست. چنین کسب و کار هایی به قدری اثرگذار و قدرتمند هستند که پیشبینی میشود در آینده ای نه چندان دور به طور کامل بازار های سنتی رابه تصرف خود درآورند. حال آنکه دانستیم بازار های آنلاین و فروش اینترنتی دقیقا چیست، میتوانیم به سراغ بررسی مزایای این دست از کسب و کار ها بپردازیم.

مزایای کسب و کار اینترنتی:

شروع کسب و کار با سرمایه اندک: برای راه اندازی کسب و کار و کار اینترنتی نیاز به سرمایه زیادی ندارید و این مهم ترین مزیت است.در این روش می توان تنها با گوشی همراه یا سیستم کامپیوتری و کمترین سرمایه ممکن کسب درآمد کرد.

عدم وجود محدودیت های مکانی و زمانی نسبت به سایر کسب و کارها: در کسب و کارهای اینترنتی نیاز به حضور در زمان و مکان مشخصی نیست،این به معناست که می توان حتی در زمان استراحت نیز به کسب و کار پرداخت زیرا امکان مدیریت آن از هر جای دنیا وجود دارد.

صرفه جویی در زمان: در این روش به جای صرف انرژی و هدر دادن زمان می توان در خانه یا هرجای دیگر با استفاده از یک سیستم کامپیوتری یا گوشی همراه به کسب درآمد پرداخت. پس ار دیگر مزایای این روش مدیریت بهتر زمان و صرفه جویی در آن است.

داشتن دسترسی و ارتباط بهتر با مشتریان: در کسب و کارهای اینترنتی و مجازی برقراری ارتباط با مشتریان و دسترسی به آنها در مقایسه با کسب و کارهای سنتی بسیار آسانتر است. به طوری که در این روش می توان حتی پس از فروش محصول با مشتریان ارتباط گرفت و نظر آنها را درباره محصول فروخته شده یا خدمات ارائه شده دانست.

عدم نیاز به به حضور کارمندان زیاد: در یک فروشگاه خرده فروشی سنتی، مالک نیازمند به استخدام تعدادی کارمند فروش دارد. اما بسیاری از مشاغل اینترنتی به صورت اتوماتیک کار می کنند. به عنوان مثال در فروش اینترنتی، خصوصا در استارتاپ ها و وب سایت ها نیازی به وجود صندوقدار نیست و فرد تنها با وارد کردن مشخصات کارت خود در درگاه های بانکی در عرض مدت زمانی اندک خرید خود را انجام می دهد.

یارانه های دولتی: در برخی موارد مشاهده شده به بعضی از کسب و کار های اینترنتی یارانه دولتی تعلق یافته، زیرا از طرفی دولت تمایل زیادی به گسترش بیشتر کسب و کار های اینترنتی دارد و از طرفی دیگر اختصاص یافتن یارانه به این گونه کسب و کار های میتواند موانع و مشکلات صاحبان این مشاغل را تا حد زیادی کاهش دهد.

چکیده مطلب

اگر بخواهیم رو راست باشیم باتوجه به شرایط فعلی و اوضاع اقتصادی کشور، استخدام شدن در یک شرکت کار سخت و دشواری است و این به معنی کمبود میزان شغل و استخدام است. حال آنکه شاهد افراد تحصیل کرده بسیاری هستیم که همواره بیکار و بدون شغل هستند. از طرفی امروزه اکثر کسب و کار های سنتی در حال نابودی هستند زیرا یک ایده نو در بازار کسب و کار های اینترنتی میتواند ایده های کهنه کسب و کار های سنتی را نابود کند و این تقصیر هیچ کس نیست. همانطور که تکنولوژی درحال پیشرفت و تغییر است، کسب و کار های نیز در حال تغییر هستند و این روند همچنان ادامه خواهد داشت تا جایی که کسب و کار های اینترنتی جای کسب و کار های سنتی را خواهند گرفت، پس امروزه دیگر توصیه نمیشود که به فکر راه اندازی کسب و کار سنتی و فیزیکی باشید، چراکه شما با کمترین سرمایه ممکن، بهره گیری از تبلیغات کم هزینه، عدم نیاز به استخدام کارمندان زیاد و عدم وجود محدودیت های زمانی و مکانی میتوانید تنها با اتصال به اینترنت در خانه و یا هرجای دیگر از دنیا به کسب  درآمد بپردازید.

نظر خود را به اشتراک بگذارید

.دیگر کاربران به آدرس ایمیل شما دسترسی ندارند

2 نظر

نوشته شده توسط آریا عظیمی
Sep 22, 2020
متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد
نوشته شده توسط وطن دوست
Sep 22, 2020
متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد

پست های مرتبط