در آمد موثر با راه اندازی عطاری
در آمد موثر با راه اندازی عطاری
هدف ما در این مقاله ارائه راهکارها و مواردیست که سبب احیای کسب و کار و بدست آوردن در آمد از آن می باشد.
قطعا تاکنون شما یا اطرافیان به عطاری مراجعه کرده اید و نظاره گر خدمات این شغل به مردم بوده اید، در عطاری ها گیاهانی وجود دارد که خاصیت دارویی داشته و به جهت درمان مورد استفاده قرار می گیرند، امروزه افراد زیادی هستند که تمایل به مصرف داروهای شیمیایی نداشته و درمان از طریق گیاهان را موثر می دانند، از این روست که روز به روز بر تعداد علاقه مندان و مراجعین حرفه عطاری افزوده می شود و این شغل امروزه بسیار پر رونق شده است.
آشنایی بیشتر با مفهوم عطار و عطاری
عطاری در واژه نامه به معنی مکانی است که در آن ترکیبات گیاهی به افراد در جهت بهبود بیماری ها عرضه می شود و به فرد ارائه کننده هم عطار می گویند.
بهره گیری از طب سنتی از دیرباز تاکنون بین اقوام و ملل گوناگون از جمله ما ایرانیان رایج بوده و هست، یکی از عللی که سبب شده این حرفه تاکنون تداوم داشته باشد عملکرد مناسب و تاثیرات مثبتی است که به همراه دارد، در واقع عطاری ترکیبی از علوم پزشکی و گیاهان است که در نهایت موجب کاهش درد و بیماری ها و بهبود آن ها می شود و فرد سلامتی خود را بدست آورده و بدون هیچ مشکلی به زندگی خود ادامه می دهد.
عطاری ها گیاهان مختلف را به شکل ترکیبی و یا تکی مورد مصرف بیماران قرار داده و در نهایت سبب بهبود وضعیت فعلی افراد می شوند اما باید به این نکته مهم هم اشاره کرد که فرد فعال در این حوزه باید اطلاعات کافی از گیاهان، تاثیرات آن ها و مقدار نیاز و نوع ترکیب ها داشته باشد تا بتواند نیازهای افراد را رفع کرده و سبب بهبود آنان گردد.
برای راه اندازی کسب و کار عطاری به چه علومی نیاز است؟
توضیحات این قسمت بیشتر متوجه افرادی است که خواهان احیای کسب و کار عطاری هستند، ما در این بخش قصد داریم کلیاتی از آنچه که برای شروع کار عطاری نیاز است را به طور کامل شرح دهیم و مواردی که ذهن شما را به خود مشغول ساخته را پاسخ داده و برطرف کنیم، از این رو دعوت می کنیم تا پایان همراه ما باشید.
گام اول برای شروع به کارعطاری تخصیص مقدار مشخصی سرمایه است.
گام دوم علومی است که فرد از طریق آن قادر باشد گیاهان را بشناسند و همچنین از خواص و کاربرد و نحوه استفاده آن ها را هم بداند.
به طور کلی تر شناخت کاملی از انواع گیاهان دارویی داشته باشد و ترکیبات آن ها را هم به درستی انجام دهد تا در زمان عرضه به افراد با مشکلی مواجه نشود و در انتها هم رضایت مصرف کنندگان را به خود جلب کند.
شناخت گیاهان خود شامل یکسری نکات است که باید مورد توجه قرار گیرد، گیاهان را باید با توجه به بو، شکل ظاهری، میزان کیفیت و همچنین خاصیت درمانی طبقه بندی کرده و به افراد ارائه کرد.
مسئله دیگر نحوه آماده سازی گیاهان دارویی می باشد که باید با رعایت کامل اصول بهداشتی انجام گیرد به علاوه با دقت کاملی به افراد درخواست کننده ارائه گردد تا رفع کننده جدی مشکلات آنان باشد.
شناخت بیشتر از محصولات قابل عرضه در عطاری ها
در ادامه مطلب با شرح دقیقی از محصولاتی که توسط عطاری ها عرضه می شوند در خدمت شما کاربران گرامی خواهیم بود.
• انواع مختلف گیاهان با خاصیت دارویی مانند گل گاو زبان، مریم گلی و پونه و...
• انواع عرقیات و شربت های تهیه شده از گیاهان
• انواع محصولات مانند گندم، جو، سنجد
• میوه هایی مانند آلو خشک، هلو خشک، سیب خشک و...
• ادویه ها مانند زنجبیل، دارچین، فلفل، سماق، پودر سیر، زردچوبه، چای سبز، چای، قهوه و...
• سبزی های خشک مانند نعنا، پونه، گیشنیز و...
• انواع صابون ها و شوینده های گیاهی
• انواع روغن ها مانند کرچک، بادام، آرگان و...
چه مراحلی برای راه اندازی عطاری باید طی شود؟
لازمه شروع هر کسب و کاری از جمله عطاری، داشتن علم است، اگر علم شما نامحدود باشد قطعا ارائه خدمات را به بهترین نحو ممکن انجام خواهید داد.
همچنین باید گفت که برای انجام حرفه عطاری به بهترین حالت، لازم و ضروریست که دوره لازم را در مراجع ذی صلاح بگذرانید و پس از دریافت مجوز مربوطه به یافتن مکانی موقر و مناسب اقدام کنید، سپس به چیدمان و شکل دهی محیط اقدام کنید، پس از آن هم لازم است در زمان ارتباط با مشتریان ضمن ارائه محصولات با کیفیت و صحیح از نظر ترکیبات در کنار رعایت شیوه و اصول بهداشتی، خوش رویی و خوش برخوردی را هم مد نظر قرار دهید که امری بسیار پسندیده بوده و موجب افزایش نگاه ها به شما خواهد شد.
از دیگر مزیت ها هم می توان به این نکته اشاره کرد که در عین خوش اخلاقی مورد احترام متقابل واقع خواهید شد به علاوه در نزد مردم فردی موثر و حرفه ای محسوب شده و روز به روز بر تعداد مشتریان شما افزوده می شود و این عمل همان کسب درآمد موثر از طریق راه اندازی عطاری آن هم به بهترین حالت ممکن می باشد.
نکته دیگر آن که می توانید برای گسترش کسب و کار خود از فضای مجازی هم کمک گرفته و حتی محصولات خود را علاوه بر فروش حضوری، به شکل غیر حضوری و آنلاین عرضه کنید، این روش امروزه بسیار رایج بوده و یکی از برترین مدل های عرضه محصولات شناخته می شود.
2 نظر